Until I Wake – The Reverence – új dal

Fémforgács

The Reverence című új szöveges videójával jelentkezett az amerikai modern metalcore csapat, az Until I Wake. Új dalukkal azt is nyilvánosságra hozták, hogy Justin Smith hivatalosan is a zenekar új énekese lett.

A The Reverence egy nagy „f**k you” mindazoknak, akik meg akarnak szívatni téged, valamint azoknak, akik engem próbáltak megszívatni, amikor csatlakoztam a bandához. Sokan vannak az életben, akik megpróbálnak meggyőzni arról, hogy amit csinálsz az időpocsékolás. Én azt mondom, hogy akik nem merik járni a saját útjukat irigyek, az egyetlen örömük az életben, hogy lerángassák az embereket a saját szintjükre, mert túlságosan félnek kockáztatni és hajszolni valamit. Tisztelet mindenkinek, aki kockáztat, hogy elérje céljait, álmait- Soha ne adjátok fel!” – mondta Justin Smith.

YouTube Video

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.