Underoath – Teeth – Új területeken

Fémforgács

Teeth címmel osztotta meg új videóját az alternatív metalcore vonalasa amerikai banda, az Underoath. Új daluk jövőre megjelenő lemezük felvezetője.

Az új számunkkal a Teeth-nel egy meglehetősen izgalmas területre merültünk el. Egy olyasmire, amit mindig is szerettem volna felfedezni ezzel a bandával, de sosem éreztem, hogy megvalósítható. Majdnem olyan hangulata van, mint a klasszikus hip-hop mintáknak, de emlékeztet arra is, amit a Linkin Park csinált, és én ezt nagyon klassznak találom. Sosem gondoltam volna, hogy mindezt tényleg meg fogjuk valósítani egy Underoath dalban, de annyira természetesen összeállt. Szövegileg a dal egy ragadozó és egy préda forgatókönyvét jeleníti meg előttünk, és ebben az esetben én vagyok a préda. Felszólítom a másik embert, hogy nézzen szembe a kannibál természetével, és magyarázza el nekem, milyen érzés, amikor az életemet tépi, miközben elvérzek előtte.” – árulta el Spencer Chamberlain énekes.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.