Bat – Megjelent az új lemezük

Fémforgács

A Municipal Waste két gitárosa, Ryan Waste és Nick Poulos, valamint Chris Marshall dobos által működtetett heavy/speed/punk trió, a Bat május 17 én adt ki második lemezét Under the Crooked Claw  címmel. A lemezről Revenge of the Wolf dalukhoz készült friss videó.

A várakozásnak végre vége, hiszen a művünk szárnyra kel, és belemélyeszti karmait az éterbe. Akaratunk igazi próbatételeként egy örökkévalóságnak tűnő időre zártuk ketrecbe ezt a szörnyeteget. Külön szeretném megköszönni zenekari társaimnak, Nicknek és Chrisnek a kemény munkát és türelmet az egész folyamat alatt. Ezeket a dalokat zord időkben írtuk, és a kegyetlenségüket minden bizonnyal ez is tükrözi. Ezeknek a rémtörténeteknek a szabadjára engedése olyan kiteljesedés érzését adja számomra, ami egészen páratlan.”  – mondta Ryan Waste.

Hangról hangra, sebességről sebességre, azt mondani, hogy büszke vagyok az Under The Crooked Clawra, abszolút enyhe kifejezés- A szívünket, az elménket és a lelkünket öntöttük ebbe a lemezbe, és nagyon büszke vagyok arra, amit összehoztunk. E az eddigi kedvenc Bat kiadványom!” – tette hozzá Nick Poulos.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.