Az Amyl and the Sniffers belenyomja a kutya orrát az összepiszkított szőnyegbe

Nuskull Magazin

Három év után új hallgatnivalóval tért vissza az ausztrál Amyl and the Sniffers – kapásból kettővel! A szókimondó punkok ezúttal a zenei közegnek mentek neki U Should Not Be Doing That című klipes dalukkal és annak a kistestvérével, a Factsszel.

A zenekar énekesnője, Amy így foglalta össze miről, és kinek is szól pontosan a két trekk:

Szövegileg mindkettő magától értetődő: a U Should Not Be Doing That megnevettet, de bizonyos értelemben gúnyolódik is azon, amikor az emberek sokkot kapnak egy szűkösebb ruhaneműtől, illetve az egész szar arc középsulis hozzáálláson, ami a teljes zenei közeget jellemzi. Igen, rólatok beszélek, negyvenes metalos arcok, akik egy asztalnál ülve rántják fel az utcákat, és közben azon hisztiznek, hogy egy 28 éves csaj egy bandában túl rövid nadrágot hord, és „kiárulja magát”. De igazából az egészen csak nevetek.

Nem volt ilyen indíttatása a dalnak, mikor írtam, de most már úgy érzem, hogy ez egy komikus módja annak, amikor a kutya orrát belenyomod a saját piszkába, amit a kedvenc szőnyegedre űrített.

Mutatjuk is a klipes dalt, ami pont annyira furcsa és vad, mint maga az egész banda:

//www.youtube.com/watch?v=jCxgUPFVFkA

//www.youtube.com/watch?v=qMNi2LGQefQ

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.