Nile – Monastery: Underworld Europe Tour 2024

rattlead.hu

A Monastery idén sem adja alább, amit a fentebbi turnéplakát is hűen igazol. Szeptember 17-én csatlakoznak a Nile zenekarhoz, hogy onnantól végig elkísérjék őket a Hideous Divinity és az Intrepid társaságában, így ott lesznek a spanyol, a portugál és a német bulikon is!

Előtte a májusi hónapot is lenyomják, amikor is találkozhattok velük az Undead, a Lowland, Rockmaraton, Fezen, és az Underdeath fesztiválokon.

Album terén is vannak friss infóink, ugyanis még ebben a hónapban kijön a spanyol ART GATES Records közreműködésével egy új Single is Fall Apart címmel, melyhez klip is készült!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) rattlead.hu nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.