Timo Somers-szel készít közös dalt Kobra Paige

Fémcsajok

Nem kevesebb, mint öt dallal örvendeztette meg eddig rajongóit a Kobra And The Lotus frontasszonya, aki először 2020-ban említette meg, hogy szólóban is kipróbálná magát. A terveket tettek követték, a kanadai csillag elkezdett dolgozni első albumán, amelyről hallhattuk a Love What I Hate, az Under One Sun, a Thank You, a Freedom és legutóbb a HOTT. című szerzeményeket.

Az énekesnő elmondta: minden egyes dal a lelkének egy-egy darabja, szólóalbuma pedig eredetileg tavasszal jelent volna meg, ám különböző okok miatt nyáron esedékes a korong boltokba kerülése - konkrét időpont még nincs, de ahogy elhárulnak az akadályok, bejelenti a dátumot.

A különleges hangú Kobra tegnap árulta el: jövő héten hatodik szólódala is megérkezik, amely a Dreamer címet fogja viselni. A tétel június 7-én debütál majd, és egy vendégzenész is szerepel majd benne - az illető nem más, mint a Delain egykori énekes-gitárosa, Timo Somers.

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.