Új dallal és vagány videoklippel jelentkezett Kobra Paige – HOTT.

Fémcsajok

Ötödik kislemezes dalát debütáltatta ma Kobra Paige, aki nemrégiben azt is elárulta: első szólóalbuma már áprilisban megjelent volna, ám különböző okok miatt csak nyáron lesz elérhető a korong. Egy érzelmes posztban azt is kifejtette: sokáig bizonytalannak és reményvesztettnek érezte magát, de nemcsak akkor, amikor a számára hírnevet meghozó Kobra And The Lotus megalakult, hanem szólómunkásságának kezdetén is.

A kanadai zenekar egyébként 2019 szeptemberében adott ki utoljára lemezt "Evolution" címmel, ám a kiadvány csak mérsékelt sikereket ért el, a csapat jövője pedig ugyanezen év folyamán anyagi gondok miatt teljesen bizonytalanná vált. Kobra nem sokkal később könnyek közt mesélte: fogalma sincs, mi lesz az együttes további sorsa.

Azonban 2020 nyarára összeszedte magát: miután férjhez ment Tommy Karevikhez, a Kamelot frontemberéhez, bejelentette, hogy megkezdte első szólólemezének munkálatait, amelynek ötlete már jóval a Kobra And The Lotus szünete előtt megfogant a fejében - egészen pontosan hat éve dolgozik az anyagon.

A mai napra ígérte ötödik szóló dalát az énekesnő HOTT. címmel, nemrég pedig annyit elárult a készülő tételről, hogy nagyon lázadó szám lesz, görbe tükröt tartva a közösségi médiának, és reméli, hogy sokan magukénak érzik majd.

A HOTT. arról szól, hogy a közösségi média uralmának rendkívül zavaros korszakában navigálni tudjuk az önértékelésünket. A megnyomorító szorongás, az alacsony önbecsülés növekedése, a következő fokozatba kapcsolt zaklatás, a testképzavar, az összehasonlítgatás és az elkeseredés kultúrája, a felerősödött nárcisztikus viselkedés, az érvényesülésért folytatott verseny - ezek mind az emberi természet részei, de nem azok, amelyeknek mindig is a leghangosabbnak kellett volna lenniük. Én még mindig azon dolgozom, hogy rájöjjek, hogyan tudok a közösségi médiában egészséges formában megjelenni, és nem hagyom, hogy elnyomjon, vagy megkérdőjelezze az énképemet. Ideje a változásnak, ideje megkavarni a szart, és ideje, hogy többet beszéljünk erről. Horgonyozzunk le újra a saját hiteles igazságunkban. Meghívlak benneteket, hogy tartsatok velem a HOTT. című új videoklipemben, amint bejelentkezem a „Dr. Worthlove's Center for Self-Confidence” (Dr. Szeretetre Érdemes Önbizalom Központja) nevű klinikára, amely valóban különleges hely. Jó szórakozást!

Íme, a vagány kisfilm!

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.