Deicide – Fülbemászó Istenkáromlások

Fémforgács

Szintén a mai nap jelent meg a Deicide új albuma, a Banished by Sin. Glen Benton és csapata 12, az Isten szeretetét és a keresztényegyházat magasztaló dallal tömte meg új lemezét, amiről a From Unknown Heights You Shall Fall kapott friss videót. Ennek a premierét láthatjátok most.

Zeneileg visszatértünk az 1990-es évek stílusához. De akadnak benne modern dolgok is. Ez a Deicide olyan, amilyennek lennie kell. Ott vannak az én fülbemászó dalaim, ott vannak Steve progosabb dalai, és ott vannak Kevin tematikus jellegű szerzeményei is. Az, hogy Taylor is a zenekarunk tagja, nagy hatással volt a Deicide-ra. Ő egy fantasztikus dalszerző és zenész. Bármit képes megcsinálni.” – mondta Glen Benton új lemezükről, majd így folytatta:

Mind a négyen három-három dallal járultunk hozzá az albumhoz. Visszatértem a magas sikolyokhoz és a rétegezéshez. Egyszerűen teljes mértékben beindultam ezen a korongon. Azt mondták, hogy ez az egyik legjobb énekesi teljesítményem. Olyan vagyok, mint Tűzmanócska. Azért vagyok itt, hogy arannyá fonjam a szénátokat. Mindenkinek kellemes meglepetésben lesz része!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.