Glenn Hughes – Személyesen invitál a budapesti koncertre

Hard Rock Magazin

Személyesen üzent Budapestnek az április 30-án nálunk fellépő Glenn Hughes. Az énekes-basszusgitáros a ‘Burn’ 50. évfordulóját ünneplő turnéjával érkezik a Barba Negrába.

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, április 30-án a Barba Negrába érkezik Glenn Hughes, hogy a legendás Deep Purple ’Burn’ lemezének 50. évfordulóját méltó módon ünnepelje.

„Éppen 50 éve volt, 1973 nyarán, hogy a Deep Purple megírta a ’Burn’ lemezt a Clearwell kastélyban. David Coverdale és én – az újoncok – alig vártuk, hogy elkezdjünk az új dalokon dolgozni. A ’Burn’ dalait a nagyterem alatt található kriptában írtuk meg. Ritchie Blackmore vicces kedvében volt akkoriban, az egyik éjjel a szobámba bekötött egy rejtett hangszórót, hogy ijesztő, kísérteties hangokkal hozza rám a frászt. A címadó nóta volt az utolsó, amit megírtunk. Hazatértünk egy kocsmából, lementünk a kriptába és aztán csoda történt. Itt az idő, hogy megünnepeljük a ’Burn’-t és én már alig várom, hogy találkozzunk!” – emlékezett vissza a zenész a lemezkészítés körülményeire.

Ezúttal Glenn a hazai közönségnek üzent:

Az eseményre jegyet a Rock1 rendszerében lehet váltani elővételben 15 999 Ft-ért, a koncert napján a helyszínen 19 999 Ft-ért, további információ az esemény Facebook-oldalán.

Glenn Hughes

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.