Halcyon Way – EP előzetes

Fémforgács

Hamarosan új EP-jével tér vissza az amerikai progresszív/heavy metal vonalas Halcyon Way. A zenekar május 31-én adja ki új háromszámos digitális kislemezét Night Crawling címmel, az Agonia Records gondozásában. Az EP két vadonatúj szerzeményt és egy Miley Cyrus feldolgozásdalt tartalmaz, amely az alábbiakban hallgatható meg.

Mint szinte minden bandát, minket is padlóra tette a világjárvány. Sok turnét töröltünk vagy elhalasztottunk és a stúdióstervek is bedőltek.” – mondta Jon Bodan gitáros. „Végre túljutottunk egy komoly írói blokk időszakán, és keményen dolgozunk a 2024-es új lemezén. Azonban úgy döntöttünk, hogy előtte felveszünk egy kis vidámságot Miley Cyrus – Night Crawling dalának feldolgozásával, valamint 2 további számmal. Reméljük, hogy tetszeni fognak az új dallamok, és hamarosan találkozunk!”

Halcyon Way – Night Crawling

(Agonia Records)

1. Night Crawling (Miley Cyrus cover)

2. Insufferable

3. Stand for Something

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.