Wolves Don’t Sleep – Farkasok, akik az ajtódon kopogtatnak

Fémforgács

A brit metalcore csapat, a Wolves Don’t Sleep nemrégiben mutatta be House Of Glass dalának videóját. A zenekar ezzel a klippel vezeti fel március 29-én, Fears & Fracture címmel megjelenő új öt dalos EP-jét.

Már tinédzser korunk óta ebben bandákban zenélünk, és láttuk, ahogyan más zenekarokban a tagok jönnek-mennek. Ennek a dalnak a témája arról szól, hogy megtanulj hű maradni önmagadhoz, miközben azon gondolkozol, vajon meddig éri meg folytatni.

A Fears & Fractures szívében az újjászületés. Reflexió az elmúlt évekről, mind emberekről és mind zenekarról. Ez a személyes önreflexió általában negatív aspektust ölt, visszatekint arra, hogy mit lehetett volna jobban csinálni, ez az a fajta gondolat, amely nem hagy aludni éjszakánként. Az önbizalomhiánytól függetlenül meg kell ígérned magadnak, hogy jobb leszel, és nem tartasz vissza semmilyen szívfájdalom, még akkor sem a világ szétesik körülötted. Mindig fel kell állni és újra próbálkozni. Addig nincs vége, amíg el nem éred az áhított végpontot, és akkor mindent elérsz, amit reméltél, vagy akartál.” – osztották meg új EP-jük üzenetét.

Wolves Don’t Sleep – Fears & Fractures ’EP

1. House Of Glass

2. Oblivion

3. Fears & Fractures

4. Shame

5. Built On Sin

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.