Better Lovers – The Flowering – klippremier

Fémforgács

A Better Lovers bemutatta új kislemezes dalának, a The Flowering-nak a videóját. A dal különleges helyet foglal el a banda szívében, hiszen ez az első közös szerzeményük, amit Jordan Buckley gitárossal készítettek.

A zenekar tagságát egyébként az Every Time I Die egykori tagjai: Jordan Buckley (gitár), Stephen Micciche (basszusgitár) és Clayton „Goose” Holyoak (dob) adják. Melléjük a The Dillinger Escape Plan egykori énekes Greg Puciato és Will Putney, a Fit For An Autopsy gitárosa sorakozott fel.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.