Fémforgács a Fáklya Rádióban

Fémforgács

Januárban elindult a Fémforgács – az underground hangja c. műsorunk negyedik évada a Fáklya Rádióban. A folyamatos és dinamikus fejlődés eredményeképpen idén már nem csak hallgathatjátok az adást és a podcastot, hanem az adásokat élőben követhetitek a Twitch-en is.

További fejlődés, hogy az adásokat utólag a Fáklya Rádió videós csatornáin (YouTube, Videa, Indavideo, Rumble, Dailymotion) is vissza tudjátok nézni. Alább találjátok a YouTube lejátszási listát, ahol az eddigi tíz adást meg tudjátok nézni.

Köszönjük, hogy követtek minket! Várjuk a véleményeteket és hozzászólásaitokat az adással kapcsolatban.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.