Frail Body – Megjelent az új lemezük

Fémforgács

Artificial Bouquet címmel március 29-én jelent meg az Illinois-i screamo / post-hardcore trió, a Frail Body új nagylemeze. A lemezről Horizon Line daluk friss videót is kapott, amit Torey Kervick animált.

A 11 dalos lemez a Deathwish kiadásában jelent meg, amit így promótáltak: „Az Artificial Bouquet albummal a Frail Body a modernkori „screamo” mozgalom zászlóvivő bandájává növi ki magát. Ez a lemez ékes bizonyítéka annak, hogy ez, a jó ideje szunnyadó műfaj a háttérben és a színfalak mögött továbbra is megállíthatatlanul virágzik„.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.