The Lumberjack Feedback – Az élet harcosainak szimfóniája

Fémforgács

A francia atmoszférikus, instrumentális sludge/post-metalista The Lumberjack Feedback bemutatta hamarosan megjelenő The Stronghold albumának első videóját. A lemez április 26-án jelenik meg az Argonauta Records kiadásban, amiről máris itt van Failing To Witness His Mighty Work daluk hivatalos videója.

A az öt dalos The Stronghold a zenekar részéről egy felhívás arra, hogy az emberek – hallgatóik – befogadják annak belső erejét, és megingathatatlan elszántsággal győzzék le az élet csatáit, és feltöltődjenek a zene hajthatatlan erejében. Ez az album az élet harcosainak szimfóniája, valamint a megpróbáltatásokkal szembeni ellenálló kemény kinyilatkoztatása.

The Lumberjack Feedback – The Stronghold

(Argonauta Record)

1. Kings And Servants

2. Praised The Lord For A Brighter Future

3. Failing To Witness His Mighty Work

4. But All Remembered The Place…

5. The Stronghold

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.