Saxon – Ettől könnyen elveszted a fejed

Fémforgács

Januárban jelent meg az angolszász heavy metal egyik nagy öregjének, a Saxon 24. nagylemeze, a Hell, Fire and Damnation. A jövőre 50 éves jubileumát ünneplő zenekar lemezének Madame Guillotine című dalára készítette el új videóját, amiben a francia forradalomban használt híres lefejezőeszközről énekelnek.

Valójában ezt és a címadó dalt is Briannel közösen írtuk, és ez rendkívül Saxon-osra sikerült. Annyira, amennyire szerintem más nem is tudná megcsinálni. Úgy énekeltem el, mintha a guillotine egy személy lenne, és mintha a valóságos guillotine-nak lenne némi lelkiismerete. Imádom a groove-ot, nagyszerű groove-ja van!” – mondta Biff Byford bandafőnök.

A teles Hell, Fire and Damnation az alábbiakban hallgatható végig.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.