A Kissin’ Dynamite nagy durranással tér vissza

Hard Rock Magazin

‘Back With A Bang’ című új albumát júliusban adja ki a stadionrockot játszó germán csapat, a Kissin’ Dynamite, akiket októberben élőben is megnézhetünk a Barba Negrában. Addig is emeljük poharunkat az első kislemezdalra!

A német stadionrockerek bejelentették kirobbanó című új stúdióalbumukat, a ‘Back With A Bang’-et, mely július 5-én jelenik meg a Napalm Recordsnál, ősszel pedig turnéra is indulnak vele, melynek során a Barba Negrát is érintik október 8-án. Első kislemezdaluk, a Raise Your Glass „egy himnuszszerű tisztelgés a több mint tizenhét év előtt, amit barátként töltöttünk együtt. Persze voltak kudarcok is, de végül mindig úgy éreztük, hogy a pohár félig tele volt, és soha nem félig üres.”

A ‘Back With A Bang’ dallistája:

01. Back With A Bang
02. My Monster
03. Raise Your Glass
04. Queen Of The Night
05. The Devil Is A Woman
06. The Best Is Yet To Come
07. I Do It My Way
08. More Is More
09. Iconic
10. Learn To Fly
11. When The Lights Go Out
12. Not A Wise Man

Kissin' Dynamite - Back With A Bang

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.