Winger – Budapesttől is búcsúznak

Hard Rock Magazin

Tavaly megjelent ’Seven’ lemezének dalaiból is válogat a búcsúturnéján Budapesten is fellépő Winger. Kip Wingert és társait június 11-én láthatjuk utoljára az A38 fedélzetén.

A Livesoundnak köszönhetően alapító tagjaival tér vissza Budapestre búcsúturnéján a Winger. A több mint 35 éve indult, többszörös platinalemezes zenekar több mint 5 millió eladott lemezt, 7 TOP 40-es dalt és sok ezer koncertet tudhat a háta mögött. Június 11-én a budapesti A38 Hajóra érkezik az összes alapító tag, Kip Winger, Reb Beach, Rod Morgenstein és Paul Taylor, valamint a 2001-ben hozzájuk csatlakozott John Roth. A csapat valamennyi nagylemezéről válogat dalokat a búcsúturné műsorához.
Az eseményre belépőt a TIXA és Ticketportal felületén lehet váltani, további információ az esemény Facebook-oldalán.

Winger

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.