Anxiety Collapse: Chains, Leather, Denim Vest, Training shoes – Thrash Metal Tribute (2024)

rattlead.hu

Megjelent az Anxiety Collapse – Chains, Leather, Denim Vest, Training shoes thrash metal tribute lemeze. Ingyen letölthető, borítóval, jó minőségben. Az album különlegességét az adja hogy minden dalban vendégek szerepelnek, segítve ezzel az underground mozgalmat, hátha ennek a lemez hatására, lesznek olyanok akik rá keresnek a szereplőkre, zenekaraikra! Jó zene hallgatást!

Anxiety Collapse – Chains,Leather,Denim Vest,Training shoes thrash metal tribute album is out. It can be downloaded for free, with a cover in good quality. The special feature of the album is that there are guests on every song, thus helping the underground movement, maybe as a result of this record, there will be people who will look for the actors and their bands! Enjoy listening to music!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) rattlead.hu nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.