Child – Haladunk az új sötét középkor felé

Fémforgács

Shitegeist címmel március 29-én jelenik meg a svéd hardcore / grindcore csapat, a Child második lemeze.

Gyorsan haladunk az új sötét középkor felé. A társadalom, az ökoszisztémák, az általunk ismert világ ember általi pusztulása. Figyelmen kívül hagyunk minden figyelmeztetést, amíg gyarapíthatjuk a vagyonunkat. A világ vezetői szakadékokat hoznak létre a társadalomban. A terror, a gyűlölet, a háború az ő polarizációjuk eredménye. Gyorsan haladunk a megsemmisülés felé… És talán ez így a legjobb. Minden szr. Minden el van cseszve…

A Suicide Records kiadásában megjelenő lemezről máris itt van Time Island daluk élő videója, valamint Creative Inventions Of Killing daluk.

Child – Shitegeist
(Suicide Records)

1. Shitegeist
2. Mass Crowning
3. Tin Foil Party People
4. Time Island
5. I Will Refuse (feat. David Sandström)
6. Golden Chasms
7. Creative Inventions Of Killing
8. Shame, Smite and Subside
9. Glowing Kids
10. Welfare Collapse (feat. Fredrik Wallenberg)
11. Swiper

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.