Sirens Chant – Itt az Agony

Fémforgács

Agony címmel máris itt egy újabb klip a pécsi post-metalos Sirens Chant holnap (március 10) megjelenő EP-jéről. Elmondásuk szerint négy dalos Doubts/Wrath kislemezük dalai már 2016 körül meg voltak, azonban csak mostanra kapták meg végleges verziójukat. Az EP címe a dalok két fajta tematikai felépítményére utal: az első két dal főként a belső bizonytalanság és a magány témáit járja körbe, míg a másik kellő egy dühösebb, sokkal nyersebb előadásmódot képviselnek. Az erről eddig bemutatott Dream és a Downfall dalaik videói után, a Wrath szakaszt megnyitó Agony-t is közzétették. Igen kis agresszív darab lett.

Köszöntünk a Wrath szakaszban! Ugyan az EP tematikája két külön részre osztható, tartalmilag egy egészként, egy útként tekintünk rá. Van tippetek mi lehet a Wrath utolsó motívuma?

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.