Acid Row – A szellemi és fizikai szabadság vágya

Fémforgács

A cseh stoner rock trió, az Acid Row megosztotta új kislemezes dalának, a Secret Of Flying hivatalos klipjét. Ezzel a klipjükkel március 15-én megjelenő Poisoned Mind című lemezüket vezetik fel. A neves A cseh producer, Amak Golden (Golden Hive Studio) összeállt az Acid Row-val egy nyolcszámos nagylemezre, hogy az ikonikus stoner rock hangzásukat egy másik szintre emeljék. A videót nézve, hallva ez sikerült is nekik.

Megjelent az első fecske a készülő, hagyományos táncot és rock and roll-t ötvöző Poisoned Mind albumunkról. A Secret Of Flying a szellemi és fizikai szabadság vágyát és elérhetetlenségét egyaránt megragadja. Az egész egy heves metafora, illetve felhívás a visszatartó láncok leszakítására.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.