Escape My Shadows – EP Premier

Fémforgács

Ennyire egyedül címmel jelenet meg a dallamos modern metal vonalán mozgó Escape My Shadows zenekar új EP-je. Öt dalos kislemezük Elfutnék című dala hivatalos videót is kapott.

„Rohan a világ, és nincsen fék amely visszatartaná…”

Habár az elmúlt időszakban mi is kifejezetten együtt éreztünk ezzel a sorral, nagyon izgalmas volt ezen a dalon és videoklippen dolgozni, ami ugyanúgy igaz az egész EP-re is!

Nehéz leírni mennyire vártuk, hogy az elmúlt fél évünk munkáját, – ami tényleg napi szinten jelentette, hogy az új dalokon dolgozunk, – végre veletek is megoszthassuk! Szerettük volna, ha egy igazán modern és energikus anyag születik, ami méltó egy ilyen erős tavaszi turnéhoz! Úgy gondoljuk zeneileg sikerült szintet lépnünk, és talán még többet mutatunk magunkból, mint eddig bármelyik megjelenésünknél.

Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki segített nekünk, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a dalokból és magunkból, személy szerint: Kökényes Daninak, Radó Édennek, Kiss Jocónak, Diószegi Kikinek, Táborosi Márknak és Ivánfi Daninak.

Nem utolsó sorban pedig köszönjük Nektek, ha meghallgatjátok, megosztjátok és együtt éneklitek velünk a koncerteken!

Az Escape My Shadows aktuális koncertjei a következőek:

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.