The Quill – Őrizve a hagyományokat

Fémforgács

Hamarosan új albumával jelentkezik az ikonikus svéd hard rock zenekar, a The Quill. Az 1992 óta szinte ugyan abban a felállásban zenélő bandának ez lesz a 11. stúdiólemeze, ami Wheel Of Illusion címmel március 29-én jelenik meg a Metalville Records gondozásában. A kilenc dalos lemezről elsőként címadójuk kapott videót

A Wheel Of Illusion egy hangzatos utazásnak ígérkezik, amely bemutatja a banda fejlődését, miközben hűek maradnak hard rock gyökereihez. Az album az önvizsgálat, a rugalmasság és a valóság rejtélyes természetének témáit kutatja. A Wheel Of Illusion, a The Quill zenei hagyatékának egy újabb és meghatározó fejezete lesz. A lemez második klipjeként az Elephant Head nézhető meg.

The Quill – Wheel Of Illusion

(Metalville Records)

1. Wheel Of Illusion

2. We Burn

3. Rainmaker

4. Elephant Head

5. Hawks & Hounds

6. L.I.B.E.R.

7. Sweet Mass Confusion (All Rise Now)

8. The Last Thing You Remember

9. Wild Mustang

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.