Ulterror – A kozmikus víziók folytatódnak

Fémforgács

Vector Nebula címmel mutatta be harmadik lemezelőzetes dalát a finn blackened death metalos Ulterror. A banda március 26-án az Inverse Records gondozásában adja ki Transcendent Origins debüt-albumát, ami témáiban egyfajta kísérleti képet alkotnak az űr tágasságáról és az ott rejlő ismeretlenekről. Dalszövegeik, amolyan disztópikus forgatókönyvek ezoterikus és ismeretlen borzalmakról, a világot fenyegető veszélyekről és az emberi tudatról szóló elmélkedésekről.

A dal sorosan kapcsolódik előző két kislemezükhöz: „A Vector Nebula tematikusan kapcsolódik a Beyond the Blackened Veil of Magellan és a Greater Sublimations of Cosmic Panic vízióihoz. Mindegyik dal az univerzumok közötti térséget őrző entitásokról szól. Ahogy a cím is sugallja, ez a ködszerű Nebula behatol az élő szervezetekbe, megfertőzve és teljesen elpusztítva azokat.

A lemez két korábbi dala itt érhető el.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.