Like Moths To Flames – Dupla-dalos kislemezt adtak ki

Fémforgács

Paradigm Trigger / Angels Weep címmel adta ki két dalos kislemezét az amerikai metalcore csapat, a Like Moths To Flames. A dupla-dalos kislemez tavaly májusban megjelent I Found The Dark Side Of Heaven című single-dalukat követei. A dalokhoz klipek is készültek, amelyeket Chris Roetter énekes így kommentált:

A Paradigm Trigger arról szól, hogy az ember meg van rekegve az alvásparalízis lebegő állapotában. Rengeteg szorongásos érzelmet tartalmaz, a megrekedtség érzését hivatott reprezentálni. Kétségbeesetten menekülni akarunk minden elől, amibe belecsöppenünk, de valahogy mindig ugyanoda kerülünk vissza.

Az Angels Weep pedig egy férfi történetét meséli el, aki egy sűrű, sötét erdőben talál magának egy helyet. Valamiért hasonlít a mennyországra, de többé-kevésbé egy olyan hellyé vált, ahová az Isten és az angyalok kollektíven mennek meghalni… egy hely, ami kietlen és üres, reménytelen, és nincs semmi kilátás arra, hogy valaha is jobb lesz.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.