Black Tusk – Az évek mit, sem változtatnak

Fémforgács

2018-as T.C.B.T. albumát követően „csak” egy B-oldalas dalokbó és ritkaságokból álló lemezt (Years in Black – 2020) adott ki a Black Tusk. A Savannah-beli sludge/thrash metalos banda hamarosan hosszú évek nehéz csendjét megtörve adja ki új nagylemezét, amit This Way Forward címmel a tervek szerint április 26-án adnak ki a Season Of Mist gondozásában. És hogy milyen lesz az utóbbi években négy tagúvá bővült banda új lemeze, arról gitárosuk Chris „Scary” Adams beszélt:

Itt-ott használunk néhány fektetést, effektust és szintetizátort a textúra és a tér érdekében. Ez a lemez még mindig nyersnek és erőteljesnek hat. Megragadja azt az érzést, mintha egy Black Tusk koncerten lennénk.”

A 11 dalos lemez első kedvcsinálójaként a Brushfire hallgatható meg.

Black – Tusk This Way Forward

(Season Of Mist)

1. Out Of Grasp

2. Brushfire

3. Harness (The Alchemist)

4. Lessons Through Deception

5. Breath Of Life

6. Dance On Your Grave

7. Against The Undertow

8. Lift Yourself

9. Ocean Of Obsidian

10. Flee From Dawn

11. The Way Forward

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.