Spaced – Úgy éld az életed, ahogyan te akarod

Fémforgács

A New York-i székhelyű női-frontos hardcore banda, a Spaced kiadta a Rat Race című dalának videóját, ami hamarosan megjelenő új albumuk, a This Is All We Ever Get második kislemezes dalaként debütált. A csapat lemeze március 22-én jelenik meg a Revelation Recordsnál.

Egy szám arról, hogy mi nem illeszkedünk be a mindennapi életbe, és nem is igazán törődünk ezzel. Mindig lesz valaki, aki megpróbálja megszabni, hogyan éld az életed, és megmondja, mit csinálj. A legjobb módja ennek? Mondd meg nekik, hogy nem érdekel, és maradj önmagad.” – nyilatkozta a banda énekesnője, Lexi Reyngoudt.

A lemezről elsőként bemutatott „fitness” videójuk, a Landslide itt látható.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.