Escape My Shadows – Ennyire egyedül – EP előzetes szöveges videó

Fémforgács

Két éve jelent meg a dallamos modern metal vonalán mozgó Escape My Shadows zenekar debütáló lemeze, a Minden szóval. A fiatalos és lendületes csapat jelenleg új EP-jének kiadására készül, amiről máris itt van címadó daluk, az Ennyire egyedül szöveges videója. Az EP várhatóan márciusban fog megjelenni.

Sokszor emlegettük már, hogy készülnek az új dalok, egészen pontosan augusztus óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy egy igazán ütős kislemezzel indíthatsuk a tavaszt! Ma pedig végre megoszthatjuk Veletek a márciusban debütáló EP-nk címadó dalát az Ennyire Egyedült!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.