Levágott kezek ebédre – Két új számmal vezeti fel márciusi albumát a Wristmeetrazor

Nuskull Magazin

Már majdnem három év eltelt azóta, hogy a Wristmeetrazor kihozta nagy sikerű második lemezét, a Replica of a Strange Love-ot, így épp itt volt az ideje, hogy a metalcore-banda valami újdosnággal hozakodjon elő. Ennek most bőségesen eleget is tettek, ugyanis bejelentették harmadik anyagukat Degeneration címmel, és kapásból két új dal is meghallgatható róla. A március 29-én érkező lemez lesz egyébként az első, amin bemutatkozik az új bőgős, Userelaine, és a gitáros, Nate Billmyer.

A most kiadott két szingli közül a Trepanation kapta a nagyobb figyelmet, vele együtt a klipet és a felhajtást is, és ezzel kapcsolatban nyilatkozott Justin Fornof énekes is arról, hogy mi ihlette a dalt. Itt pedig hangsúlyoznám, hogy sok dolgot hallottam már, ami különböző szerzemények hátterét illeti, de ilyet még aligha:

Volt egy álmom, mielőtt New Jersey-be repültünk, hogy felvegyük az albumot. Az álmomban egy elcseszett tévés főzőműsorban vettem részt, ahol az volt a feladat, hogy vágjam le a kezeimet, főzzem meg és fogyasszam el őket. Ezek után ránéztem a csonkokra, ahol a kezeim voltak korábban, és éreztem a fantommozgást.

Nem tudjuk, hogy Justin mit meg honnan fogyasztott ez előtt az éjszaka előtt, de ne folytassa inkább!

Mutatjuk is az egészen Code Orange-es indusztriális magasságokat megcélzó klipes dalt – ami ilyen sztorival a háta mögött akár merészebb vizuális megvalósítást is kaphatott volna, de ne legyünk telhetetlenek! Alatta pedig ott a másik cuccos, a jóval fingatósabb No Ceremony.

//www.youtube.com/watch?v=YxK4GpgECYk

//www.youtube.com/watch?v=lkq5V6n-Muk

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.