A tükör mögül kúszik elő a Glassing új száma

Nuskull Magazin

Két év után új dallal jelentkezett a Glassing, ennek pedig az az egyszerű apropója, hogy a texasi poszt-blacker trió április 26-án új lemezt ad ki From the Other Side of the Mirror címmel, mégpedig a The Ocean-ös fiúk által egyengetett Pelagic Recordsnál. A Defacer a srácoktól már megismert – és megszeretett – atmoszférikus, éjsötét pusztuldát hozza a tükör másik oldaláról, és hogy mit is jelent pontosan a koncepció, azzal kapcsolatban így fogalmaztak:

A dal egy vallomást feszeget: az önbecsmérlésünk mögött valójában egy pajzs lakozik, ami a felelősségre vonás és a kritika ellen véd. Mi van akkor, ha feladjuk ezt a pajzsot és beengedjük a kockázatot és a megvilágosodást annak reményében, hogy egy nap egy őszinte előadó néz vissza ránk a tükörből?

  1. Anything You Want
  2. Nothing Touches You
  3. Defacer
  4. Sallow
  5. Nominal Will
  6. Ritualist
  7. As My Heart Rots
  8. Circle Down
  9. The Kestrel Goes
  10. Wake

A banda idén nálunk is fellép, egészen pontosan a jubileumi 15. Fekete Zajon. Esemény a facebookon, jegyek pedig a Tixán.

//www.youtube.com/watch?v=_JNpXCe14LU

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.