Az Incubus énekesével adott ki közös dalt a Night Verses

Nuskull Magazin

Tavalyi lemeze folytatásának felvezetéseképp az évek óta instrumentális trióként működő Night Verses egy vadonatúj dalt adott ki Glitching Prisms címmel, melyben nem más, mint az Incubus énekese, Brandon Boyd vendégszerepel. Az új album, az Every Sound Has a Color in the Valley of Night, Part 2 március 15-én jelenik meg az Equal Vision Recordsnál.

A zenekar az alábbiakat fűzte a közreműködéshez:

Brandon egy tagadhatatlanul egyedi megközelítéssel kezeli a saját hangszerét. Amikor hozzá hasonló művészekkel dolgozol együtt, gyakran arra számítasz, hogy elkerülhetetlenül idomulnod kell majd hozzá, hogy működjön a dolog. Amikor azonban megírtuk vele a Glitching Prismst, az ötleteiből azonnal megkerült a kirakós hiányzó darabja. Minden, amit csinált, előnyére vált a szerzeménynek, miközben teljesen különbözött attól, amit eredetileg elképzeltünk. Nem hiszem, hogy bármelyikünk elégedettebb lehetne a végeredménnyel.

Az album számlistája az alábbi lesz:

1. Plague Dancer
2. Åska (feat. Author & Punisher)
3. Glitching Prisms (feat. Brandon Boyd)
4. Desire to Feel Nothing
5. Crystal X
6. Slow Dose (feat. Anthony Green)
7. Phoenix V: Invocation

A Night Verses tíz év után idén újra fellép Magyarországon: ők lesznek a Tool előzenekara június 13-án a Papp László Budapest Sportarénában.

//www.youtube.com/watch?v=I5-Q5rNRdsA

Eközben az Incubus épp a 2001-es Morning View lemeze felújított, újrajátszott verzióját készül kiadni, erről szintén a napokban jött ki az első előzetes dal, az Echo.

//www.youtube.com/watch?v=W3aDsRS0Zj0

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.