Helloween – „Happy, happy RPM”

Hard Rock Magazin

A Reigning Phoenix Music (RPM) kiadóval szerződött le a Helloween a következő nagylemez elkészítésére, 2025-re várható a megjelenés, jöhet a „Keeper Of The Seven Guys” – vagy bármilyen más című – lemez a héttagú csapattól, ám az idei fesztiválszezonban ne nagyon számítsunk rájuk!

A Reigning Phoenix Music bejelentette, hogy szerződést kötöttek a legendás power metal csapat, a Helloween következő stúdióalbumára. 1984-es megalakulásuk óta, és 2016. év végi látványos újraegyesülésük után még inkább a műfaj egyik kiemelkedő képviselője az immár héttagú germán banda, akik a tervek szerint nyáron vágnak bele a lemezkészítésbe és várhatóan 2025-ben jelenik meg az új anyag. „Igazi mérföldkő a Reigning Phoenix Music számára, hogy a Helloweent a csapatunkban üdvözölhetjük. A Helloween nemcsak egy zenekar, ők testesítik meg a power metal energiáját és szenvedélyességét. Zenéjük generációkat inspirált, és büszkék vagyunk arra, hogy együttműködésünkkel új csúcsokra érhetnek fel” – kommentálta a szerződést büszkén az RPM. Maga a Helloween is hasonlóan lelkes az új partnerséggel kapcsolatban: „Sven Bogner és csapata meggyőzött minket az ötleteivel és a lelkesedésével. Életük és szerelmük a metál, és ez az, ami összeköt minket. Alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk!” – mondta Andi Deris énekes.

A 2023-ban alapított Reigning Phoenix Music valójában a zeneipari szakember, Gerardo Martinez (egykor a Nuclear Blast egész amerikai kontinensért felelős vezérigazgatója) és a repüléstechnikai vállalkozó, vagy ahogy nevezik, „a fémszívű technológiai innovátor”, Sven Bogner 100%-ban független tulajdonú víziója. A terv az, hogy a heavy metal, az extrém muzsikák és a kemény rockzene virágzását továbbra is elősegítsék azáltal, hogy az iparág legjobb szolgáltatásainak felajánlásával alakítsanak ki partneri kapcsolatot jól ismert előadók, új tehetségek és ikonikus művészek széles skálájával. Az RPM magába integrálta a 2021-ben Markus Staiger, a Nuclear Blast alapítója által létrehozott új kiadót, az Atomic Fire Recordsot, így a német cég istállója (U.D.O., Michael Schenker Group, Primal Fear, Lordi, Sonata Arctica) a stratégiai lépés értelmében bekerül az RPM családjába, mindazonáltal az előadókkal kötött új szerződésekkel szentesítik a jövőbeli közös munkát, így a Helloween már biztos tagja az új famíliának, ahogy a frissen szerződtetett Deicide, Kerry King és Sebastian Bach is.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.