Judas Priest – Crown of Horns – újabb klip a lemezről

Fémforgács

Az idei Rockmaraton egyik sztárfellépőjeként bejelentette Judas Priest a napokban osztotta meg március 8-án Invincible Shield címmel megjelenő nagylemezének új videóját. A lemez harmadik videóját a Panic Attack és a Trial by Fire után a Crown of Horns kapta meg.

Egy kicsit olyan, mint a Sinner vagy a Tyrant vagy valami ilyesmi… Ez a ’70-es évekbeli Priest, de semmiképpen sem egy retro album. A ’70-es évek Priest-hatása progresszív értelemben, de úgy hangzik, mint a Priest 2023-ban.” – mondta a lemezről korábbiakban Richie Faulkner gitáros.

A már említette két korábbi videójuk, a Panic Attack és a Trial by Fire pedig az alábbiakban nézhetőek meg.

A Rockmaraton öt év után idén visszaköltözik Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten. A 2024. július 11 és 15 között megrendezésre kerülő 30. jubileumi rendezvényen az alábbi fellépők már biztosak. A friss információkért kövessétek a Rockmaraton online felületeit, ahol naponta értesülhettek az fesztivállal kapcsolatos aktualitásokról.

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1064107295011594

Weboldal: https://rockmaraton.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/rockmaraton

Instagram: https://www.instagram.com/rockmaraton/

YouTube: https://www.youtube.com/@RockmaratonFesztival

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.