Ozark Howler – Power metal a szomszédból

Hard Rock Magazin

Vámpírok, vérfarkasok az Ozark Howler új klipjében. A név mögött pedig a szlovák Symphonity énekese, Mayo Petranin, aki a 80-as évek zenei hatásait előtérbe helyező power metal projekttel jelentkezett.

Az Ozark-hegység az Egyesült Államokban található, ám az Ozark Howler itt van a szomszédunkban. Szlovákia egyik legfoglalkoztatottabb és legismertebb rocktorka, Mayo Petranin szólóprojektbe fogott. Hazánkban a Symphonity tagjaként lépett fel, sok zenekari elfoglaltsága mellett (Symphonity, Signum Regis, Castaway, Niakara, Striga) most saját zenekarával dallamos power metalt alkot. Eddig 2 dalt mutatott be a világhálón, a friss Under The Full Moon dalhoz készült animált szöveges videóban vámpírok és vérfarkasok tartják rettegésben a várost, a pár hete megjelent Dragon Rider képi világa hasonló, bár inkább a Rhapsody Of Fire sárkányok lakta világára emlékeztet. Az ‘Ever After’ album 9 dalt fog tartalmazni, amik a metálzene széles skáláján átívelő, de elsősorban a 80-as évek hatásait előtérbe helyező stílusban születtek, mindez modern, kortárs hangzással. Énekesként még csak a Symphonityvel járt hazánkban, de több hazai koncerten és fesztiválon feltűnt már a közönség soraiban. Elvégre vérbeli metálrajongó!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.