Exocrine – Megjelent az új lemezük

Fémforgács

Legend címmel megjelent a francia tech-brutal death metalos gépezet, a Exocrine hatodik nagylemeze, ami az alábbiakban hallgatható végig.

A Legend mindent tükröz, amit a zenekar eddigi létezéséről és alkotásairól tudni kell, illetve azt is megmutatja, mit akarunk örökül hagyni magunk után. Amolyan Dantét idéző konfrontáció, kérdésekkel a múlt leckéiről és helyünkről az univerzumban. Ezért is akartunk ezúttal egy bensőségesebb atmoszférát teremteni ezzel az organikusabb produkcióval, illetve néha visszatérni a higgadtabb tempókhoz.” – mondta Sylvain Octor Perez gitáros új lemezük kapcsán.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.