Infected Rain – Megjelent az új lemezük

Fémforgács

A mai nap debütált a moldáv metalcore/modern metalos Infected Rain hatodik stúdióalbuma, a Time. A zenekar elmondása szerint ez a lemez „egy tisztelgés minden múló másodperc, minden szívdobbanás és minden lélegzetvétel előtt, ami idáig vezetett minket”. A debütálás mellé Lighthouse daluk friss klipet is kapott Vadim Ojog rendezésében.

Az elménk partjaitól az életünk valóságáig, a Lighthouse egy olyan erőt képvisel, amit magunkban hordozunk. Ez a szám arra emlékeztet bennünket, hogy az univerzum a gondolataink ritmusára táncol. Minden gondolatunk hullámokat vet a teremtés végtelen galaxisában. Ez egy felhívás arra, hogy maradjatok erősek, maradjatok hűségesek az álmaitokhoz, és ismerjétek fel annak lehetőségét, amit meg tudtok valósítani. A Time hatalmas óraművében minden másodperc egy esély arra, hogy szörfözzetek a valóságotokban, és az elmétek erejével formáljátok azt. Csatlakozzatok hozzánk ezen az utazáson a Time-on keresztül, ahol minden egyes dal egy ketyegést jelent egy általatok, nektek megalkotott valóság eléréséhez.” – mondtál dalukról.

A teljes lemez az alábbiakban hallgatható végig.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.