Furze – Az old-school black metal kreatív formái

Fémforgács

A norvég black-psych metal vonalas Furze projekt, melynek egyetlen tagja, Woe J. Reaper április 5-én adja ki nyolcadik albumát Caw Entrance címmel. A 25 éves formáció hat dalos albuma CD és bakelit kiadás mellet egy különleges limitált kazetta kiadásban is meg fog jelenni – ami egy új póló dizájn is társul – a Devoted Art Propaganda jóvoltából.

 A Caw Entrance továbbra is az old-school black metal kreatív formáit hozza. Woe J. Reaper igazi fekete tűzzel mutatja meg a világnak istenkáromló költészetének sikoltozó sorait, és néha nem tudni, hogy az „erő” vagy a „halál” szorításból nehezebb e kitörni. Ennek első hatásos jelét Foresee His Infernal Rites dala által mutatta meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.