A Higher Power új dallal ünnepli az új Nuclear Blast-szerződését

Nuskull Magazin

Jó ideje nem hallottunk a Higher Power csapatáról: a hardcore punkos közegből indult, majd időközben egy jóval alteresebb, grunge-osabb irányt megugró leedsiek utoljára 2021-ben adtak ki egy különálló szinglit, most pedig ugyanígy tettek, azonban az Absolute Bloomnak van egy különleges apropója is: ez a banda első dala a világ egyik legnagyobb metalzenei kiadójánál, a Nuclear Blastnél.

A pörgős, upbeat dallal kapcsolatban így fogalmazott a zenekar énekese, Jimmy Wizard:

Ez a dal kifejezetten személyes számomra az életemnek ebben az átmeneti időszakában, amikor szeretnék kialakítani egy sokkal bensőségesebb és jelentőségteljesebb kapcsolatot a világgal, még ha ehhez nem is vagyok kellően felkészült, de reménykedem és majd kifundálom, hogy érhetem ezt el.

httpv://youtu.be/XSrbyBl7L4

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.