Demande à la Poussière – Egy bensőséges önvizsgálat meggyötört hangokkal

Fémforgács

A francia blackened sludge/post-metal kollektíva, a Demande à la Poussière május 3-án adja ki harmadik, Kintsugi című albumát. A 11 számot tartalmazó anyag a tiszta sötétségből, apokaliptikus atmoszférából és meggyötört hangokból manifesztálódott.

A Kintsugi egy bensőséges önvizsgálatot mutató utazás egy lény sebein belül. Csakúgy, mint a japán kerámiákon az aranylakk ez az album is a rugalmasságról szól, valamint arról az erőszakos energiáról, amelyet az ember saját kétségbeesésének mélyén is megtalálhat. Arról az erőről szól, amely a szenvedést okozza, de mégis fényesen ragyogsz, amikor az egyetlen választás a továbblépés… amikor tudod, hogy a megállás azt jelenti, hogy meghalsz.”

Hamarosan érkeznek a lemez további infói, addig is itt van Éréthisme daluk videójuk, ami legutóbbi albumuk, a 2021-es Quiétude Hostile-ről való.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.