Accept – Már új lemezzel jönnek a Rockmaratonra

Hard Rock Magazin

Az április 26-án megjelenő ‘Humanoid’ album Európa-turnéjának része lesz az Accept július 11-i fellépése a Rockmaratonon. Úgy tűnik, a turnét kihagyó Phil Shouse gitárost már nem tekintik a csapat részének, újra öten vannak a zenekari fotón.

Az Accept bejelentette, hogy új albumuk, a ‘Humanoid’ április 26-án jelenik meg, az első kislemezdalt február 28-án mutatják be róla, a lemez hangmérnöke és producere ismét Andy Sneap. A bejelentéssel együtt kiadott zenekari fotó viszont arról tanúskodik – bár hivatalos megerősítés nem érkezett ezzel kapcsolatban –, hogy ismét öttagúnak tekintik a zenekart, a turnétól visszalépett Phil Shouse gitárost Joel Hoekstrával helyettesítik a koncerteken, a lemezekre meg egyébként is Wolf Hoffmann egyedül szokta feljátszani a gitársávokat.

Létrehoztak továbbá egy weboldalt, ahol a világ metálrajongói átprogramozhatják az album borítóján látható robotot, miközben felfedezhetik az új lemez különböző részleteit. A belépéshez szükséges valamelyik digitális szolgáltatónál előmenteni a ‘Humanoid’-ot, ezek után az Accept zenéjére forgolódhatunk a kialakított virtuális világban. (Kipróbáltuk, egyelőre csak a régi dalokkal hangolódhatunk.)

A banda az új anyaggal turnéra indul, az őszre bejelentett headliner koncertek elkerülik Magyarországot, viszont a Hellfestet és Wackent is érintő nyári fesztiválszakasz része lesz a Szalki-sziget is, július 11-én a Rockmaratonon láthatjuk a feltehetőleg új látványvilággal megtámogatott új műsorukat.

Accept - Humanoid

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.