Sonata Arctica – Dark Empath – újabb lemezelőzetes dal

Fémforgács

Március 8-án Clear Cold Beyond címmel jelenik meg a Sonata Arctica új lemeze az Atomic Fire gondozásában. A lemezre 10 + 2 feldolgozásdal kerül fel, melyek közül újabb előzetesként máris itt van a Dark Empath.

Ez a szám egy olyan saga része, amely a 2001-es Silence című második albumunkon, sőt, egyesek szerint a The End of This Chapter számmal a debütáló lemezünkön kezdődött el, és azóta számos folytatása és előzménye létezik- A zaklató témája keretet nyújt ahhoz, hogy dalokat írjunk egy bizonyos stílusban, amit nagyon szeretek. Úgy tűnik, az embereket szerencsére ez nem zavarja, ha-ha! Ez nem egy kronologikus történet, hanem inkább egy olyan téma, amelynek visszatérő, ismerős karakterei a végén újra és újra átélik az adott téma variációit.” – mondta Tony Kakko énekes.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.