Midjungards – Továbbra is a hadak útján

Fémforgács

When Empires Fall címmel január 26-án jelent meg az epikus hangvételű dallamos death/thrash metalt játszó Midjungards második nagylemeze. A zenekart a spanyol származású Toni Cano alapította 2022-ben, amikor Finnországba költözött. Zenéjének koncepciója szorosan kapcsolódik a történelmi gótok elképesztő történeteihez, oly mértékben, hogy még a gót nyelvet, is elsajátította. Mélyen belemerülve a germán törzs hosszú történelmébe, hogy minden szükséges inspirációra szert tegyen. Íme új lemezének címadójának videója.

A második album sokkal jobb az előzőnél, A kompozíciók különböznek, de megtartják a hangzásunk identitását. Azt nem mondanám, hogy a megszólalásunk változott, de zeneileg hatalmas az előrelépés. Ami a stílusát illeti, a When Empires Fall inkább egy dallamos thrash/death metalos hangzást képvisel.” – mondta Toni Cano.

Lemezéről korábban kiadott Chosen By The Gods dalának szöveges videója itt tekinthető meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.