Black Reuss: Arrival (2023)

rattlead.hu

Black Reuss delivers a captivating and masterful third album with „Arrival.” Released on December 1st, the album consists of 10 brand new songs that showcase the band’s growth and neverending quest to broaden their horizons.

One of the highlights of „Arrival” is the collaboration of the band’s mastermind Maurizio Dottore with talented musicians Diego Rapacchietti from the renowned Swiss band Coroner and David Vetsch, formerly of The Beauty Of Gemina, who played all bass guitars on the album. Additionally, there is a stunning duet of Maurizio Dottore with Anna Murphy, formerly of Eluveitie and now part of Cellar Darling, on the powerful track „Soul Awakening.”

The album’s first single, „Evolution,” was released on November 3rd alongside a visually captivating music video that perfectly captures the essence of the song. It sets the tone for the rest of the album and leaves listeners eagerly anticipating the rest of the musical journey. The band has recently released a new video for “Crystal Clear”.

From the melodic Gothic sounds to the dark undertones of Doom Rock and Metal, Black Reuss creates a unique and mesmerizing atmosphere throughout „Arrival.” The band’s ability to seamlessly blend genres is showcased in tracks like „Crystal Clear” where they effortlessly take listeners on a sonic journey.

„Arrival” is a proof of Black Reuss’ undeniable talent and musical prowess. Maurizio Dottore skills as songwriter and musician shine through each track, showcasing his ability to create powerful and memorable melodies. The lyrics are deep and introspective, reflecting themes of personal growth and transformation.

With „Arrival,” Black Reuss proves that they are a force to be reckoned with in the Melodic Gothic/Doom Rock/Metal genre. Their musicality and creativity are unparalleled, and this album solidifies their place in the music industry.

Overall, „Arrival” is a must-listen for fans of the aforementioned genres and anyone looking for a captivating and immersive musical experience.

Black Reuss: Arrival (2024)

Black Reuss egy magával ragadó és mesteri harmadik albumot adott ki „Arrival” címmel. A december 1-jén megjelent album 10 vadonatúj dalból áll, amelyek a zenekar fejlődését és a látókörük bővítésére irányuló szüntelen törekvését mutatják be.

Az „Arrival” tulajdonképpen egy kooperáció, a zenekar ötletgazdájának, Maurizio Dottore-nak az együttműködése egyéb tehetséges zenészekkel, Diego Rapacchiettivel a híres svájci Coroner zenekarból és David Vetsch-sel, aki korábban a The Beauty Of Gemina tagja volt, és aki az összes basszusgitáron játszott az albumon. Ezen kívül Maurizio Dottore és Anna Murphy, a korábban az Eluveitie-ben, jelenleg pedig a Cellar Darlingban játszó Anna Murphy lenyűgöző duettje is hallható a „Soul Awakening” című erőteljes számban.

Az album első kislemeze, az „Evolution” november 3-án jelent meg egy vizuálisan magával ragadó klippel együtt, amely tökéletesen megragadja a dal lényegét. Megadja az alaphangot az album többi részéhez, és a hallgatók kíváncsian várják a zenei utazás további részét. A zenekar nemrég egy új videoklipet is kiadott a „Crystal Clear” című dalhoz.

A dallamos gótikus hangzástól a doom rock és a metal sötét alaphangjaiig a Black Reuss egyedi és magával ragadó atmoszférát teremt az „Arrival” hallgatása során. A zenekar zökkenőmentesen keveri a műfajokat, ami olyan számokban mutatkozik meg, mint a „Crystal Clear”, ahol könnyedén elviszik a hallgatót egy hangzásbeli utazásra.

Az „Arrival” a Black Reuss tagadhatatlan tehetségét és zenei rátermettségét bizonyítja. Maurizio Dottore dalszerzői és zenészi képességei minden egyes számon átragyognak, megmutatva képességét az erőteljes és emlékezetes dallamok megalkotására. A dalszövegek mélyek és introspektívek, a személyes fejlődés és átalakulás témáit tükrözik.

Az „Arrival” című albummal a Black Reuss megmutatta, hogy a gothic/doom rock/metal műfajban is számolni kell velük. Zeneiségük és kreativitásuk páratlan, és ez az album megszilárdítja helyüket a zenei közösségben.

Összességében az „Arrival” kihagyhatatlan a fent említett műfajok rajongóinak és mindenkinek, aki egy magával ragadó zenei élményre vágyik.

Promoter

https://www.facebook.com/AngelsPRmusicPromotion/

Balck Reuss

www.blackreuss.com 

www.facebook.com/blackreuss

www.instagram.com/blackreussmusic/ 

www.youtube.com/channel/UC9UG6Rfa93ldqXiP3D6kVyA 

www.tiktok.com/@blackreuss

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) rattlead.hu nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.