Bad Wolves – Knife – új szöveges videó és egy új tag

Fémforgács

Knife címmel mutatta be vadonatúj dalának szöveges videóját a Bad Wolves. Ezzel együtt a zenekar új tagját is bemutatták AJ Rebollo személyében, aki mint gitáros-énekes csatlakozott a zenekarhoz.

Jó érzés egy olyan zenekart alkotni, amelyik egyik nap egy balladán dolgozik, a következőn pedig egy ilyen súlyos dalon.” – mondta a dalról DL Laskiewicz, a csapat énekes. „Még mindig jó móka bebizonyítani, hogy még mindig képesek vagyunk egy ’seggbe rúgó’ számot írni. És az is izgalommal tölt el, hogy AJ énekstílusának és riffjeinek köszönhetően újabb erőteljes dinamikával tudjuk bővíteni a Bad Wolves arzenálját.”

Hihetetlenül izgatott vagyok, hogy megkaptam a lehetőséget a Bad Wolves legendáihoz való csatlakozásra. Mindegyikük zenekarának nagy rajongója vagyok már tizenéves korom óta, így azt mondani, megtiszteltetés számomra, hogy velük játszhatok, meglehetősen enyhe kifejezés. Mindegyikük letesz valami olyat az asztalra, amit évek óta csodálok. Nemrég volt szerencsém stúdióba vonulni velük és együtt dolgozni az új Knife című számon, és már nagyon várom, hogy mindenki hallhassa az általunk összehozott vokálokat. Igyunk a jövőre!” – mondta AJ Rebollo.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.