Alpha Wolf – Sucks 2 Suck – Közös dal Ice-T-vel

Fémforgács

Az ausztrál metalcore Alpha Wolf az iskolai zaklatás témáját dolgozta fel a napokban megjelent Sucks 2 Suck című dalában. Ehhez egy igazi legendát hívott meg vendégszerepelni, aki nem más, mint a híres rapper, a Body Count frontembere Ice-T. A dal április 5-én megjelenő Half Living Things albumról való és videót is kapott.

Úgy döntöttünk, hogy megcélozzuk a csillagokat, és megkerestük Ice-T-t. Semmiféle referenciát nem adtunk a számára, de ő pontosan azt tette, amiben reménykedtünk. Ez egyszerűen klasszikus!” – mondta Scottie Simpson gitáros.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.