Bruce Dickinson – Rain On The Graves – Itt egy új videó

Fémforgács

Rain On The Graves című új videójával jelentkezett Bruce Dickinson. Az Iron Maiden legendás frontembere 19 év után új szólóalbummal jelentkezik, ami március 1-én, The Mandrake Project címmel fog megjelenni a BMG kiadós gondozásában.

The Mandrake Project címet viselő új szólóalbumán Dickinson újra együtt dolgozott régi zenésztársával és producerével, Roy Z-vel. Ez lesz az énekes hetedik szólóalbuma, és egyben az első a 2005-ös Tyranny Of Souls megjelenése óta.

Ez az album egy nagyon személyes utazás volt számomra, és rendkívül büszke vagyok rá. Roy Z-vel évekig terveztük, írtuk és vettük fel, és nagyon izgatott vagyok, hogy az emberek végre meghallgathatják. Még izgatottabb vagyok a lehetőségek miatt, hogy ezzel a csodálatos zenekarral, amit összehoztunk, útra kelhetek, hogy élőben is megszólaltassuk az anyagot. Azt tervezzük, hogy annyi koncertet adunk, amennyit csak tudunk, a lehető legtöbb helyen, annyi embernek, amennyinek csak tudunk! Hogy mi is valójában a The Mandrake Project… hamarosan minden kiderül!” – nyilatkozta a korábbiakban Bruce Dickinson.

Bruce Dickinson 2024. június 1-jén, a Barba Begrában élőben is bemutatja új szólólemezének dalait.

Bruce Dickinson – The Mandrake Project

(BMG Records)

1. Afterglow Of Ragnarok

2. Many Doors To Hell

3. Rain On The Graves

4. Resurrection Men

5. Fingers In The Wounds

6. Eternity Has Failed

7. Mistress Of Mercy

8. Face In The Mirror

9. Shadow Of The Gods

10. Sonata (Immortal Beloved)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.