Öt év után jön a Frail Body új lemeze, itt az első dal róla

Nuskull Magazin

Fohászaink végre meghallgatásra leltek: öt év elteltével új nagylemezt készül kiadni a Frail Body. Az Illinois-i screamo-trió március 29-én hozza ki a 11 dalos Artificial Bouquet című anyagot a Deathwishnél. A felvételeket és a produceri munkát Pete Grossman (Exalt, Mouth For War, Knoll) végezte, a maszter Jack Shirley (Deafheaven, Quicksand, Gulch) nevéhez köthető, a borító pedig azért emlékeztethet az utolsó Converge-kiadványéra, mert pontosan annak a főnöke, Jacob Bannon alkotta meg.

 1. Scaffolding
 2. Berth
 3. Critique Programme
 4. Devotion
 5. Monolith
 6. Refrain
 7. No Resolution
 8. Runaway
 9. Horizon Line
 10. Another Year Removed
 11. A Capsule in the Sediment

Az első ízelítő, a Refrain már meg is hallgatható/nézhető. A témaválasztás nem túl derűs, lényegében a dal arról szól, hogy mennyire értéktelenné válik az életünk az utunk végén. Mondjuk aki tisztában van a zenekar munkásságával, azt cseppet sem lepi meg ez a mondanivaló.

A srácok a lemezt egy EU-turné keretein belül is megjáratják a Tennessee-i Knoll-lal és az angol Chalk Handsszel az oldalukon. Mi sajnos kimaradunk a kesergésből, azonban aki a kontinens nyugati vagy középső régióiban tartózkodik, az jó eséllyel sikerrel járhat, ha végigmustrálja az állomásokat.

//www.youtube.com/watch?v=DXGN8qWcDpQ

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.