A Judas Priest lesz a 30. Rockmaraton főzenekara

Nuskull Magazin

Újabb bejelentést tett az idén harmincadik jubileumát ünneplő Rockmaraton, ráadásul a fesztivál főzenekarát hozták nyilvánosságra, ami nem más, mint a legendás brit Judas Priest. A heavy metal-zenekar a rendezvény szombati napján, július 14-én fog játszani Dunaújvárosban, ahol az addigra megjelenő új, immáron 19. albumuk, az Invincible Shield dalai is meg fognak szólalni.

A 30. Rockmaraton július 11. és 15. között lesz megtartva a szokásos helyen, a dunaújvárosi Szalki-szigeten. Az eddig bejelentett külföldi bandák névsora: Accept, Alestorm, Amorphis, Annisokay, Beast in Black, Destruction, Evil Invaders, Igorrr, Krisiun, Marduk, Rotting Christ, The 69 Eyes, Uada. A bérletek mellett a mai bejelentéssel együtt már a napijegyek is kaphatók a rock1-en, további infók a facebookon.

//www.youtube.com/watch?v=zLPaGqGzdY0

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.