Édesdead – aktualitások

Fémforgács

A Jimi – gitár, szöveg, Levi – bass és Richard – dobok felállású Édesdead zenekar küldött egy beszámolót az aktuális történésekről:

„2016 óta létezik az Édesdead. Azóta számtalan basszusgitáros fordult meg nálunk, de viszonylag zökkenőmentesen alakult mindig a változás. Legutóbb tavaly nyáron távozott új vizekre Petra, aki a kezdeteknél is velünk volt és az utóbbi 2 évben is. Most kicsit nehezebben éltük meg mindezt, miközben az új album dalai is épp ekkor kerültek rögzítésre. A nyarunk tulajdonképpen szétesett és fontolgattuk a befejezést is…

Majdnem kialudt a tűz mikor is egy drága barátunk Levente /a Kottán kívüliek zenekar gitáros énekese/ aki a Vég időpontja albumot keverte, jelentkezett, hogy szívesen beszállna hozzánk! Mára már kiderült, hogy jól tud működni a közös kooperáció, jól működnek a közös jammelések! Így végre foroghat tovább az őrület, összeraktuk újra az Édesdead szellemét! Várhatóan március 8-án bemutatkozunk az S8 underground clubban, új dalokkal, elveszett dalokkal és még nem játszott dalokkal!”

Az új felállással , próbatermi felvételek;

És egy új dal ;

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.